| pureGAIN vs. KHM | |
|
|
Author | Message |
---|
khm_che
| Subject: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 01:28 | |
| Kako opet igramo sa njima kada smo vec igrali sa njima u 2. kolu? Ako igra svako sa svakim, nama ja onda ostalo da igramo sa Kosovska Mitrovica i spG...
| |
|
| |
sabi
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 01:44 | |
| tad se niste ni pojavili xD | |
|
| |
khm_che
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 02:43 | |
| - sabi wrote:
- tad se niste ni pojavili xD
Pa nije mi jasno da li se onda taj mec ponavlja ili sta?Ako se ponavlja to bi bilo super,samo bi onda vama trebalo oduzeti 3 boda dook neodigramo | |
|
| |
dragan INFM Member
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 03:30 | |
| Moja greska, izvinjavam se, kasno sinoc sam kucao satnice ispravljeno je, sve je ok | |
|
| |
khm_che
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 04:10 | |
| Nije OK! Opet greska! 22h - SERVER 5 - spG vs. KHM 22h - SERVER 6 - pureGAIN vs. exclusive 22h - SERVER 4 - Gamersbook.Highclass vs. Kosovska Mitrovica - (gb.HC won by DW)
Gamersbook.Highclass vs. Kosovska Mitrovica i oni su vec igrali u drugom kolu! Mislim da ste napravili gresku prilikom dosadasnjeg rasporeda pa sada 4. kolo ne moze nikako da se izkombinuje!
| |
|
| |
dragan INFM Member
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 05:31 | |
| Nemoguce je iskombinovati, negde je nastala greska, neka ostane ovakav raspored, spG svakako mora vs KHM a pureG vs exc... pa cemo da vidimo kako sta dalje hf | |
|
| |
sabi
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-04, 05:41 | |
| pa da, daj da se igra a ko sa kime nije bitno xD | |
|
| |
khm_che
| |
| |
dragan INFM Member
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-05, 03:40 | |
| Nije do organizacije to sto se ekipe ne pojavljuju...Mi ne mozemo do odemo u Kos. Mitrovicu uhvatimo 5 igraca za rukav odvucemo ih u igraonu i kazemo sad morate da igrate kanter... Vidim ocigledno da org krivite sto ekipe ne dolaze )) | |
|
| |
sabi
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-05, 04:31 | |
| pa nisam ja mislio da dobijemo 3 boda... 3 smo dobili jer se nisu pojavili, mi oko toga nemozemo nista kao ni organizacija, nije ljudi koji organizuju ovo znali dace neko da ispali... btw, ja vise volim igrati ko covek cw pa makar izgubio posteno, nego tako da mi pripisuju ta 3 boda | |
|
| |
khm_che
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM 2011-03-06, 08:09 | |
| - dragan wrote:
- Nije do organizacije to sto se ekipe ne pojavljuju...Mi ne mozemo do odemo u Kos. Mitrovicu uhvatimo 5 igraca za rukav odvucemo ih u igraonu i kazemo sad morate da igrate kanter... Vidim ocigledno da org krivite sto ekipe ne dolaze ))
Ma kazem samo da ako vec nisu dosli ni na jedan mec, onda ih izbacite iz grupe i svima podelite po 3 boda da bude posteno i cao.... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: pureGAIN vs. KHM | |
| |
|
| |
| pureGAIN vs. KHM | |
|